Massprogram och viktiga datum

Med anledning av de nya besluten och rekommendationerna pga coronaviruset som landets regering offentliggjort vid sin presskonferens, har styrelsen för Finlands Svenska Gymnastikförbund har fattat beslut att inhibera FSG festivalen i Närpes 12-14.6.2020 och flytta fram den till sommaren 2021.

De som redan hunnit anmäla sig kommer att kontaktas inom kort och få tillbaka sina anmälningsavgifter. Därmed kommer också övningarna av massprogrammen att hållas på paus på obestämd tid.

 

Följande massprogram erbjuder gymnastikföreningen övningar på tills FSG festival 2021. Man behöver inte anmäla sitt deltagande till övningstillfällena utan det är bara att dyka upp. Övningstillfällena är även gratis att delta i!

 

HÄR hittar du musik, videoklipp och skriftliga instruktioner om vardera massprogram.

 

HÄR hittar du länk till festivalens uppvisningskläder för vardera massprogram!

 

Barnmassprogram – Bi happy med Miriam Otieno och Sara Brådd. Ett klart, tydligt och glatt program för lekfulla barn från cirka 5 år och uppåt. 

  • Kommande träningstillfällen:

 

HopOn-program – dancedancedance med Linda Gulin. Ett showigt motionspass för alla unga och vuxna med glimten i ögat! Program delat i tre delar beroende på när man joinar i vårt team – vintern, vår eller på plats.

  • Kommande träningstillfällen är: 

Familjegymnastik – Vi simmar tillsammans med Ann-Sofie Wilson och Rebecca Skrifvars. Blås upp simringen och gör dig redo för ett program där vi jumppar tillsammans. Sol och bad utlovas! Passar för alla barn som är 2-6 år och vill jumppa med en vuxen.

  • Kommande övningstillfälle är:

Motionsprogram – Les Pions med Camilla Ulfvens. Motionsprogram i tre olika nivåer: easy, dansant och power med humor, styrka och balans men fram för allt en känsla av samhörighet. Trumpinnar används i en del. Få och enkla formationer bygger upp vår helhet där pionerna givetvis har en given del. 

  • Kommande övningstillfällen är:

 

Dansprogram – It´s now or never, I will rock forever med Elina Juslin och Ida Lärka. Ett fartfyllt dansprogram till några av del rockigaste låtarna i historien. Till alla ungdomar och vuxna som brinner för dans. Det är nu eller aldrig som vi skapar fiilis på gräset tillsammans!

  • Kommande övningstillfällen är:

 

Seniordans med Ann-Katrin Lindström. För den som tycker om att gymnastisera men har svårt att komma ner på golvet passar stolgymnastik /sittdans utmärkt. Till medryckande musik rör på oss utan att märka att vi tränar vår balans, muskler och minne. Visas inomhus vid en av galorna.

  • Kommande övningstillfälle är:

 

Kommande övningstillfällen meddelas också på gymnastikföreningens sociala medier! (Facebook "Närpes gymnastikförening - NGF" och Instagram @narpesgymnastikforening)