FSG festival i Närpes 2020

Det börjar närma sig FSG Festival 2020 i Närpes!

Den 12-14 juni 2020 ordnar föreningen tillsammans med Närpes Gymnastikklubb Artistica, FSG festival i Närpes. Vi hoppas på ett deltagarantal på 1500 gymnaster från runt om i Svenskfinland.
Det kommer att bli en helspäckad helg med bl.a. torgkväll i Närpes centrum på fredagen, festparad genom centrum på lördagen med alla gymnaster, uppvisningsgalor i hallis både fredag och lördag kväll, kamratssits i fagerö på lördag osv. På söndag ordnas den avslutande huvudfesten på mosedalsplan, där alla massprogram visas upp.

Massprogrammen är redan klara och det finns verkligen någonting för alla! På instagram kan man följa med vad som händer - sök på fsgfestival.

Vill man inte vara med och uppträda, så kommer vi att behöva hundratals funktionärer som hjälper till med allt ifrån att vara vakter på skolområdet till att fungera som planvärdar eller hjälpa till i skolköket. Mera om detta under Funktionärer.

Det går också bra att både vara med i massprogram och agera som funktionär, till exempel ett par timmar. Ju mera funktionärer, desto mindre tid behöver man funktionera.